martes, 23 de julio de 2013

LA MEVA ALTRA PASSIÓ, LA MODA........

"
S’encargolen per el llençols plens d’amor amb els ulls tancats, imaginant que pot parar el temps. Sent, ara ella, la pell abrasadora d’ell. Una ona del seu mar d’instints l’arrossega cap a la illa del sexe. Ell corpulent, es guia pels seus desitjos. I amb les gemes dels seus dits ressegueix la suau pell d’ella en busca de fer esclatar el major somni  que ha tingut. Fer-la sentir viva.



La mà d’ella l’atura,en el mateix instant ell  s’imagina lo pitjor. Però amb la tendresa d’una nena petita ella se’l mira i,a continuació canvia la seva mirada per una amb més duresa i comença a parlar desbocada,expressant  cada pensament que l’absorbeix:



-….vull trobar la perversió en tu, enfitar-me en el clarobscur del teus ulls, vull ser la set que t’embriaga, vull ser l’atmosfera que t’envolta… vull ser.. vull ser…



Ell se la mira bojament enamorat m’entres ella li parla, però ja no entén res del que ella li diu, la felicitat d’escoltar aquelles paraules  li han tapat les orellés.  Ara tan sols vol besar-la, vol explicar-li amb les carícies més sensuals tot l’amor que sent cap a ella.



Momentàniament, la besa amb la dolçor que ningú ho ha fet mai, transmetent-li amb petites mosegadetes en el llavi inferior  i acariciant la seva llengua que ell sempre la farà sentir viva, que ell sempre farà que l’amor que viuen ara, no acabí mai , que la passió no acabí per molt que pansint els anys.



Aquell bes va ser infinit, etern, va concloure  amb el millor dels somnis. Viure l’amor apassionadament sabent que cada moment es únic i repetible, i sempre  amb el temor de que aquesta aventura acabés."
 
Anònim 

 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario