miércoles, 25 de diciembre de 2013

Bon Nadal a tothom!Descobreix FASHION.CAT!!



La primera botiga FASHION.CAT a Girona

Bon Nadal a tothom!!!! Durant aquestes festes l'esperit nadalenc ens impregna d' il·lusió i d'espenrança per els projectes de futur. I fent honor aquest dos sentiments tant presents en aquest temps, li he volgut dedicar aquest post al projecte de moda i artesania catalana FASHION.CAT, liderat per Marta Vila i Jaume Comenge, obre la seva primera botiga a Girona.

La nova botiga s’emmarca en un projecte de moda i artesania on hi tenen cabuda els dissenyadors ja consagrats com Miriam Ponsa, Josep Abril, Txell Miras, Who, Brain&Best, Andrea Ayala Closa, els bolsos de Musa Bajo el Árbol, el calçat de Deux Souliers, dissenyadors que desfilen habitualment a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, així com pretén descobrir nous talents emergents com són el Xavi Grados, Costalamel, Verònica Blàzquez, Bras, entre d’altres. També compta amb les joies d’en Marc Monzó, Júlia Vila i Roser Martínez, les serigrafies de la Lídia Moreno i en José Antonio Soria, i les ceràmiques de l’Elisenda Nicoloau.

Fusió de la moda amb l’art. El projecte Fashion.cat està vinculat al d’Arts.cat i ambdós pretenen unir esforços per tal de promoure la moda i l’artesania catalana, obrir nous camps i punts de venda als dissenyadors amb pocs recursos i entrellaçar projectes de diferents disciplines artístiques.

Molts petons a tots els meus lectors!!Espero que os agradi tan com a mi aquest nou projecte!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario